opc_loader
Artikelen

Turbo Reiniger

Artikelnr: 3206

Turbo cleaner verwijdert, zonder demontage, roetaanslag in de turbo

60,38
Inhoud

Dit is een zeer effectieve turbo reiniger die de achtergebleven roetdeeltjes omzet in een gasvorm. Zonder demontage wordt roetaanslag verwijdert vanuit de uitlaatzijde van de turbo. Deze aanslag is de oorzaak van het feit dat de variabele turboschoepen vast komen te zitten en de motor zijn gaspedaalrespons, en dus vermogen, verliest. Deze turbo reiniger zet actieve roetdeeltjes om in een gas, creëert geen neerslag en geeft geen negatief beeld op vermogen en brandstofverbruik. 

Bardahl Turbo Cleaner verbrandt en vernietigd onverbrande roetdeeltjes in de turbo, voorkomt overmatig brandstofverbruik en vermogensverlies. Deze diesel turbo cleaner verlengt de levensduur en de goede werking van variabele goniometrie. De turbo reiniger draagt tevens bij tot een positieve levensduur van het roetfilter. 

Bardahl Turbo Cleaner:
- Verwijdert zonder demontage roetaanslag in de turbo; roet zorgt ervoor dat variabele turboschoepen vast komen te zitten en de motor zijn vermogen verliest.
- Voorkomt aanslag op de turboschoepen veroorzaakt door de slechte verbranding van de roetdeeltjes.
- Verbrandt en vernietigd onverbrande roetdeeltjes in de turbo en in het roetfilter.
- Voorkomt overmatig brandstofverbruik en vermogensverlies.
- Verlengt de levensduur en de goede werking van de turbo en het roetfilter.

Geschikt voor alle dieselmotoren met of zonder roetfilter. 

TIP: zorg dat de motor goed warm wordt wanneer de Turbo reiniger in de brandstoftank zit. Dit kunt u bereiken door bij bijvoorbeeld 80 km/h in z'n derde versnelling te rijden in plaats van in z'n 4 of 5 en bij 120 km/h in z'n 4e versnelling. De motor maakt zo meer toeren en wordt warmer. De reiniging van de turbo en verwijderen van vuil, roet etc is maximaal wanneer de motor echt warm wordt. 

 

Turbo Reiniger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.