opc_loader

VA 0W30 Syntronic

Artikelnr: 51251

API SJ/CF - ACEA A1-98/B1-98, Volkswagen Longlife 503.00 / 506.00/ 506.01. Een vol-synthetische motorolie die speciaal is ontwikkeld voor motoren waaraan extreme eisen gesteld worden (VW Longlife).

29,65
Inhoud

Bardahl XTC Syntronic 0W30 is een vol-synthetische motorolie die speciaal is ontwikkeld voor motoren waaraan extreme eisen gesteld worden (VW Longlife). De combinatie van synthetische basisoliën en de nieuwste geavanceerde additieven, zorgt deze olie geschikt is voor verlengde verversingsintervallen. De hoge viscositeitindex zorgt ervoor dat deze olie toepasbaar is bij zowel extreem koude als hitte. Deze olie bespaart bovendien brandstof en beperkt het olieverbruik in elke benzine- , LPG. en dieselmotor van personenauto’s met of zonder katalysator of turbo. Uitgebreide tests door talrijke automobielfabrikanten, zorgden ervoor dat deze motorolie een maximale bescherming biedt tegen slijtage, oxidatie en de vorming van de gevreesde “Black Sludge”. Deze olie kan het hele jaar door gebruikt worden en is geschikt voor zeer lange verversingsintervallen. Let op: volg ten alle tijden de fabrieksvoorschriften, welke te vinden zijn in uw onderhoudsboekje.

Toepassing:

Deze olie voldoet aan de laatste specificaties van Volkswagen en veilig voor katalysatoren. Bovendien is deze olie uitermate geschikt voor turbogeladen benzine en dieselmotoren. 

Specificaties:

API Service SJ/CF 

ACEA A1-98/B1-98 

Volkswagen 503.00 / 506.00/ 506.01 

VA 0W30 Syntronic heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: