opc_loader
Artikelen
Promotie

Carburateur Reiniger Additief

Artikelnr: 1110B

Carburateur reiniger is specifiek ontwikkeld om de vele problemen te voorkomen die zich voordoen bij carburateur motoren

19,97
Inhoud

Het is meer dan ooit te voren noodzakelijk een brandstof additief als de carburateur reiniger te gebruiken. De benzine van voor het ongelode tijdperk gaf een smerende werking bij de ontbranding. Dit zorgde ervoor dat carburateurs niet uitdroogden bij de ontbranding. Door het toenemende gebruik van ethanol in de huidige benzine wordt de brandstof zeer droog en schraal. Deze verandering is funest voor motoren uitgerust met een carburateur.

De carburateur reiniger zorgt ervoor dat de sproeier, vlotter etc schoongemaakt worden. Daarnaast laat het product een klein oliefilmpje achter. De vlotter dicht daardoor goed af en zorgt dat de sproeier voldoende open kan en niet blijft hangen door gomvorming van ongelode benzine. 

Het effect? Een verbeterde respons op het gaspedaal. De motor draait soepeler en mooier. Regelmatig gebruik van deze benzinereiniger zorgt ervoor dat de carburateur schoon blijft en niet uitdroogt.

Carburateur reiniger is geschikt voor iedere benzine en katalysator. Tast geen plastic of rubber pakkingen aan.

Let op:
De carburateur reiniger is vriendelijker, minder agressief, dan de Fuel Injector Cleaner. Gebruik geen Fuel Injector Cleaner voor motoren met een carburateur om sneller de vervuiling kwijt te raken. De onderdelen van de carburateur zijn veel kwetsbaarder dan de moderne motoren

Carburateur Reiniger Additief heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.