opc_loader
Artikelen

Loodvervanger met Octaan Booster

Artikelnr: 03010US

Loodvervanger met octaan booster. Bij iedere tankbeurt toevoegen. 1 bus is goed voor 80 liter brandstof

26,26
Inhoud
Bardahl Instead of Lead GOLD heeft dezelfde effectieve klep en klepzitting bescherming van functies als de originele Instead of Lead, maar met een zeer belangrijk verschil: deze loodvervanger bevat een krachtige octaanverhoger.
Het probleem:
Kleppen en delen van de cilinderkop in voertuigen die in de vroegere jaren zijn vervaardigd, hebben een hoog loodgehalte in benzine nodig om het afslijten van kleppen, slijtage van de cilinderkop en motorstoring te voorkomen. Zonder de bescherming van een smeermiddel slijten klepzittingen af en zakken deze in de cilinderkop, wat uitloopt op compressieverlies, vermogensverlies en hoger brandstofverbruik. En uiteindelijk als de kleppen niet meer goed afdichten werkt de motor niet meer. Bij auto’s waarvan de motor regelmatig wordt blootgesteld aan het rijden met hogere snelheden, worden kleppen en cilinderkop door het gebruik van loodvrije brandstof, niet afdoende gesmeerd.
De oplossing:
Bardahl Instead of Lead Gold voorkomt rechtstreeks metaal-op-metaal contact, wat overmatige slijtage veroorzaakt. Deze hoge-temperatuur bescherming wordt steeds in stand gehouden, wanneer deze loodvervanger aan de benzine wordt toegevoegd. Het voorkomt in loodarme en loodvrije benzine buitensporige slijtage aan klepzittingen en aan de oppervlakken van de cilinderkop. Om het octaangetal te verhogen bevat deze loodvervanger tevens een
octaanbooster. Afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte benzine, zal het octaan getal tot maximaal vijf punten stijgen. Dit verhoogt de prestaties door het verminderen van of elimineren van gevaarlijke kloppen en pingelen dat geassocieerd wordt met een laag octaan brandstof.
Gebruiksaanwijzing:
Voeg Bardahl Instead of Lead GOLD toe bij iedere tankbeurt aan een volle tank brandstof. 1 Flacon is voldoende voor 80 liter benzine. 
Kan schadelijk zijn bij gebruik in auto’s die zijn voorzien van een katalysator.
Loodvervanger met Octaan Booster heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: