opc_loader
Artikelen

Classic Motor Oil SAE 15W50

Artikelnr: 45451

SAE 15W50 is een half-synthetische motorolie speciaal geformuleerd voor motoren, niet gereviseerd, na 1970. API service SL/CF

14,40
Inhoud

SAE 15W50 is een half-synthetische motorolie voor na 1970, speciaal geformuleerd voor niet gereviseerde motoren.

Bardahl Classic SAE 15W50 motorolie is een semi synthetische motorolie ontwikkeld voor de smering van benzine- en dieselmotoren met en zonder turbo of compressor. De synthetische basis oliën verhogen de weerstand tegen veroudering en shearing. Daarnaast is het additievenpakket zo samengesteld dat de motorolie bescherming biedt onder elke extreme omstandigheid bij iedere omgevingstemperatuur. Bardahl Classic SAE 15W50 olie bestaat uit hoogwaardige synthetisch en minerale basisoliën waaraan modern pakket aan additieven is toegevoegd. Deze formulatie zorgt voor een optimale bescherming tegen slijtage, oxidatie, dilutie en de vorming van Black Sludge. 
Uitgebreide tests hebben duidelijk gemaakt dat deze motorolie geschikt werd bevonden om de vervuiling in de motor zoveel mogelijk terug te dringen en kan het gehele jaar door gebruikt worden. Deze olie spaart brandstof en is veilig voor katalysatoren. 
Toepassing: Bardahl classic motorolie 15W50 voldoet aan de zwaarste eisen, geschikt voor benzinemotoren (ook met LPG installaties), met of zonder turbolader/compressor. Voor motoren na 1970.
Specificaties: API Service SL/CF

Classic Motor Oil SAE 15W50 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: