opc_loader

Handreiniger (pot)

Artikelnr: 60305

De handreiniger reinigt en verzorgt de handen en laat ze fris ruiken. Bevat geen zand of zaagsel! Dit zorgt ervoor dat het niet zo erg schuurt als andere garagezepen maar heeft wel dezelfde werking.

9,26
gewicht

Bardahl handreiniger is een veilige reiniger voor zowel middelmatig als sterk vervuilde handen Het reinigt snel en tot diep in de poriën en bevat een crème, die voor een bescherming van de huid zorgt Bardahl Hand Cleaner heeft een aangename frisse geur en bevat geen zand of zaagsel en zal geen afvoeren verstoppen. Uitgebreide medische research en een lange ervaring in de industrie en bij de overheid zijn een garantie voor een volkomen veilig gebruik.

Bardahl Handreiniger reinigt tot diep in de poriën van de huid en onder de nagelriemen. Lanoline beschermt, verzorgt de huid en laat de handen fris ruiken. Bardahl Handreiniger verwijdert moeiteloos: olie, vet, smeer, bitumen, teer, verf, drukinkt, hars, creosoot, rubber-compound, enz. Het bevat geen gevaarlijke chemicaliën, is milieuvriendelijk en het is biologisch afbreekbaar en voorkomt zodoende vervuiling van het oppervlaktewater. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen in Bardahl Handreiniger zorgt ervoor dat het product toegelaten is voor gebruik in de voeding- en genotmiddelen industrie.

Handreiniger (pot) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.