opc_loader

Ruitensproeiervloeistof concentraat 1:100

Artikelnr: 62902

Super concentraat ruitensproeiervloeistof om de voorruit te reinigen. Met een mengverhouding van 1:100 is de flacon van 250 ml goed om 25 liter ruitensproeiervloeistof te maken

6,65
Inhoud
Bardahl Turbo Wash Concentraat (ruitensproeiervloeistof zomer gebruik) is een ware doorbraak voor de reiniging van voorruiten van auto’s. Als het wordt gebruikt in een mengverhouding van 1:100 garandeert het een goed zicht. Het verwijdert onmiddellijk dunne lagen vuil die verblindende reflecties veroorzaken. 
Het probleem:
Een streperige en wazige voorruit is erg hinderlijk voor bestuurders van personen- en vrachtwagens. Als gevolg van verblinding door de koplampen van tegemoetkomende auto’s, is het bijna onmogelijk dat men nog een goed zicht heeft door het scherp gebogen glas van moderne, aerodynamisch ontworpen auto’s. Een gewoon schoonmaakmiddel voor voorruiten of een Cleaner met ruitensproeierantivries kan gewoonweg niet door de vettigheid, vuil en insecten heenkomen.
De werking:
Bardahl Turbo Wash Concentraat is een super geconcentreerd, zeer krachtig reinigingsmiddel, zodat slecht zicht door vervuilde voorruiten niet langer hoeft voor te komen. Een kleine hoeveelheid concentraat in het waterreservoir is voldoende om het rijden een stuk prettiger te maken, zelfs onder de slechtste weersomstandigheden. Het gebruik van Turbo Wash Concentraat biedt u de volgende voordelen:

• Garandeert goed zicht

• Maakt eind aan gevaarlijke streperige voorruiten

• Eenvoudig in gebruik

• Zeer aantrekkelijk in prijs

Bardahl Turbo Wash Concentraat beschermt de ruitenwisserbladen en is niet schadelijk voor rubber en lakwerk.
De verpakking:
De flacon die voor de verpakking van dit product wordt gebruikt, is nieuw en anders. De fles zelf bevat 250ml. van het middel, genoeg voor 25 liter water! Heeft uw reservoir een inhoud van 3 liter, dan kunt u volstaan met 30ml Bardahl Turbo Wash
Concentraat. 
Het gebruik
Even in de onderkant van de fles knijpen en het reservoir boven wordt gevuld. Giet de inhoud van dit reservoir in het waterreservoir van de auto, de rest van het middel blijft achter in het onderste gedeelte van de fles.
Mengvolgorde:

1. Water

2. Indien nodig ruitensproeierantivries

3. Bardahl Turbo Wash Concentraat 

U wordt geadviseerd ’s winters ‘Bardahl Anti frost’ toe te voegen aan het mengsel van water en Bardahl Turbo Wash Concentraat in het waterreservoir van de ruitensproeiervloeistof. 
Ruitensproeiervloeistof concentraat 1:100 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: