opc_loader
Artikelen
Promotie

BIO Ketting Smeermiddel

Artikelnr: 57804

Biologisch afbreekbaar kettingsmeermiddel met uitstekende hechting.

12,89
Inhoud
Bardahl Bio Chain Lube is een biologisch afbreekbaar kettingsmeermiddel voor de bescherming van alle typen kettingen van motorzagen en allerlei agrarische machines. Het voorkomt roest en corrosie en is ongevoelig voor water en vocht. Het hecht zich aan het materiaal en laat zich niet wegslingeren.
Het probleem:
De meeste kettingen staan bloot aan de open lucht en water en vocht verhogen het risico van corrosie en roest. Het verhoogt ook de kans op vervuiling van stof en zand. Roest en vuil hebben een nadelig effect op het bewegen van de schakels van een ketting en hebben extra slijtage tot gevolg. Aangezien kettingsmeermiddelen door hun toepassing eenvoudig in het milieu terecht kunnen komen te verkiezen boven de gebruikelijke kettingsmeermiddelen.
Bardahl Bio Chain Lube is biologisch afbreekbaar zijn en laat geen, of nagenoeg geen, resten in het milieu achter.
De werking:
Bardahl Bio-Chain Lube is opgebouwd uit biologisch afbreekbare basisoliën met speciale hogedruk additieven. Het product heeft uitstekende anticorrosie en antislijtage eigenschappen. Het is tevens sterk kruipend en hecht zich buitengewoon aan oppervlakken.
Biologisch afbreekbaar
Bardahl Bio-Chain Lube is biologisch afbreekbaar. De biologische afbreekbaarheid, gemeten volgens de CEC L-33-T-82 test, is 90%. De olie kan gebruikt worden voor kettingen met- en zonder O-ringen. 
BIO Ketting Smeermiddel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.