opc_loader
Artikelen

Super spray

Artikelnr: 68204

De naam verraad het al, de beste kruipolie die te koop is: smeert, kruipt, beschermt, vocht verdringt en roest stopt als de beste.

10,77
Inhoud
Bardahl Super Spray is een kruipend smeermiddel met ontelbare toepassingen. Het beschermt allerlei gereedschappen, apparaten en metalen oppervlakken tegen roest en corrosie en beperkt tegelijkertijd de wrijving en de slijtage. Het zorgt ervoor dat verroeste onderdelen weer los gemaakt kunnen worden. Het verdrijft vocht en zorgt voor een beschermende smeerfilm.
Het probleem:
Allerlei werktuigmachines moeten vaak onder zeer moeilijke en onder ongebruikelijke ruimtelijke omstandigheden hun werk doen. Deze factoren zorgen voor slijtage, roest en corrosie van precisieonderdelen. Als dit niet voorkomen of snel verholpen wordt, kan dit leiden tot slecht functioneren en schade aan vitale onderdelen. Deze onderdelen moeten dan vaak uit elkaar gehaald, schoongemaakt en weer in elkaar gezet worden, een kostbare, tijdverslindende operatie. Vaak ook zijn machineonderdelen gevoelig voor roest- en corrosievorming en moeten beschermd worden tegen vocht en schadelijke bestanddelen in de lucht.
De werking:
Bardahl Super Spray bevat speciale organische bestanddelen met een buitengewone kruipende werking die door de nauwste openingen stroomt. Naast de kruipende werking bevat het product ook bestanddelen die bestaan uit
oplosmiddelen, die oude neerslagen van gom, vernis en opgehoopte en verdroogde smeermiddelen oplossen en wegspoelen. Antiroest en corrosie bestanddelen verzegelen het metaaloppervlakken en voorkomen verdere roest- en corrosievorming en verminderen de mogelijkheden van olieoxidatie, die veroorzaakt wordt door hoge temperaturen of vocht. Een mengsel van hoogwaardige oliën en Bardahl’s “polaire aantrekkingskracht” formule zorgt voor een langdurige smering en bescherming. De unieke hoge druk toevoegingen en de polair organische verbindingen, die zich aan het metaal hechten, zorgen voor een wrijving- en slijtage verminderende oliefilm op het metaal.
Bardahl Super Spray is uniek in zijn mogelijkheden om vastzittende bouten moeren en bevestigingen los te maken en zorgt er dan bovendien voor, dat het vocht verdrongen wordt en het metaal met een smeerfilm wordt b
beschermd. 
Super spray heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.