opc_loader
Artikelen

Primer and Filler

Artikelnr: 65305
Een zeer sterke en snel drogende vuller. Dit product vult, repareert en bedekt kleine gaatjes en oneffenheden en perfectioneert gerepareerde oppervlakken. Leverbaar in de kleuren zwart, wit en grijs.
33,03
Kleur
Inhoud

Bardahl Primer & Filler kan ook gebruikt worden als een primer om verschillende oppervlakken een duurzame beschermende laag te geven. Voorziet de body van een gladde laag, die ook geschuurd en overgespoten kan worden. Bardahl Primer and Filler kan gebruikt worden bij alle vormen van conventionele metalen oppervlakken en de meeste synthetische lakken en deklagen. Waar niet te gebruiken: Dit product dient niet gebruikt te worden op flexibele kunststof oppervlakken. Voordelen: speciale formulering om te vullen en oppervlakken glad te maken. Biedt een gladde matte afwerking met die makkelijk opgeschuurd kan worden. Uitstekende hechting aan metalen en aan oude verflagen. Compatibel met de meest gebruikte autolakken. Zeer flexibel Voorkomt verspilling van materiaal. Vult snel. Droogt snel.

Waar te gebruiken: dit product kan gebruikt worden bij alle vormen van conventionele metalen oppervlakken en de meeste synthetische lakken en deklagen.

Waar niet te gebruiken: dit product dient niet gebruikt te worden op flexibele kunststof oppervlakken.

Primer and Filler heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: