opc_loader
Artikelen

Remmen reiniger + multi parts cleaner

Artikelnr: 78100

Deze remmenreiniger verwijdert snel en effectief remvloeistof, vet, olie, teer en andere verontreinigingen. Als universele reiniger wordt het product gebruikt voor het reinigen van zowel elektrische onderdelen als koppelingsonderdelen. Verdampt in korte tijd en laat geen resten achter. Deze remmenreiniger lost het meest hardnekkige, zelfs verharst, vuil op. Het verdringt vocht en droogt snel.

Tevens zit er geen aceton en andere vluchtigen stoffen in deze remmenreiniger, dus nog goed voor de gezondheid en spuit u alleen wat u in de remmen reiniger wilt hebben en niet alles eromheen!

4,54
Inhoud
Bardahl Multi Parts Cleaner verwijdert snel en effectief remvloeistof, vet, olie, teer en andere verontreinigingen. Als universele reiniger wordt het product gebruikt voor het reinigen van zowel elektrische onderdelen als koppelingsonderdelen. Deze reiniger verdampt in korte tijd en laat geen resten achter. Het lost het meest hardnekkige, zelfs verharst, vuil op. Het verdringt vocht en droogt snel. Bardahl Multi Parts Cleaner wordt gebruikt als reiniger van remvoering, leidingen, remtrommels, remcilinders, veren remschijven en blokken, koppeling, transmissie, versnellingsbak en alle andere metalen onderdelen en gereedschappen. Het kan toegepast worden zonder demontage van de remunits. Dit product verlengt de levensduur van de remmen, zorgt voor een kortere remweg en vermindert het geluid. Bardahl Multi Parts Cleaner kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van
conserveringsmiddelen. De speciaal op elkaar afgestemde grondstoffen zorgen ervoor dat deze reiniger een groot penetratie- en reinigend vermogen heeft. 
Remmen reiniger + multi parts cleaner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.